‘t Wapen van Ootmarsum

't Wapen van Ootmarsum

Vandaag moet inderdaad Oranje de achtste finale spelen, maar er is ook NK wielrennen. Dit jaar in Ootmarsum en daar zijn we, uiteraard, naar toegegaan. We hebben zon gehad, maar ook flinke regen en onweer. Natuurlijk moesten we nog lunchen, dat kon natuurlijk bij de verschillende kraampjes langs het parcours, maar hier bij ‘t Wapen van Ootmarsum konden we gezellig zitten (en naar Parijs was het nog ver stond er buiten op het bord).

Britt en ik kozen daar beide voor een tomatensoepje en Michel voor een groentesoep. Qua interieur neemt het hotel-restaurant misschien een stapje terug in de tijd (maar kom op zeg denk vintage) de soepjes waren erg lekker en gelukkig hadden we zo toch een adres waar we konden schuilen tegen de stortbui met onweer.

Hotel-Restaurant ´t Wapen van Ootmarsum
Almelosestraat 20
7631 CG Ootmarsum
Tel: 0541-291500


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel