‘t Wapen van Ootmarsum

't Wapen van Ootmarsum

Vandaag moet inderdaad Oranje de achtste finale spelen, maar er is ook NK wielrennen. Dit jaar in Ootmarsum en daar zijn we, uiteraard, naar toegegaan. We hebben zon gehad, maar ook flinke regen en onweer. Natuurlijk moesten we nog lunchen, dat kon natuurlijk bij de verschillende kraampjes langs het parcours, maar hier bij ‘t Wapen van Ootmarsum konden we gezellig zitten (en naar Parijs was het nog ver stond er buiten op het bord).

Britt en ik kozen daar beide voor een tomatensoepje en Michel voor een groentesoep. Qua interieur neemt het hotel-restaurant misschien een stapje terug in de tijd (maar kom op zeg denk vintage) de soepjes waren erg lekker en gelukkig hadden we zo toch een adres waar we konden schuilen tegen de stortbui met onweer.

Hotel-Restaurant ´t Wapen van Ootmarsum
Almelosestraat 20
7631 CG Ootmarsum
Tel: 0541-291500


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat