Rijst met Bief, Sperzieboontjes en Wortel

Rijst met Bief, Sperzieboontjes en Wortel

Ingrediënten: rijst, 150 ml rode wijn, 3 eetlepels balsamico azijn, 2 runderschnitzels, 1 wortel, 100 gram sperzieboontjes, 1 eetlepel honing, 2 eetlepels sojasaus, sesamzaad,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Reduceer 150 ml rode wijn met 2 eetlepels balsamico azijn tot de helft op halfhoog vuur. Bak 2 in reepjes gesneden runderschnitzels bruin. Voeg 1 in plakjes gesneden wortels en 100 gram sperzieboontjes toe. Roerbak een minuut of 2. Voeg vervolgens 1 eetlepel honing, 1 eetlepel balsamico azijn en 2 eetlepels sojasaus toe. Roerbak weer ongeveer 2 minuten. Voeg als laatste de rode wijn saus toe. Warm kort mee. Serveer met de rijst. Strooi er op je bord nog sesamzaadjes over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel