Rijst met Bief, Sperzieboontjes en Wortel

Rijst met Bief, Sperzieboontjes en Wortel

Ingrediënten: rijst, 150 ml rode wijn, 3 eetlepels balsamico azijn, 2 runderschnitzels, 1 wortel, 100 gram sperzieboontjes, 1 eetlepel honing, 2 eetlepels sojasaus, sesamzaad,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Reduceer 150 ml rode wijn met 2 eetlepels balsamico azijn tot de helft op halfhoog vuur. Bak 2 in reepjes gesneden runderschnitzels bruin. Voeg 1 in plakjes gesneden wortels en 100 gram sperzieboontjes toe. Roerbak een minuut of 2. Voeg vervolgens 1 eetlepel honing, 1 eetlepel balsamico azijn en 2 eetlepels sojasaus toe. Roerbak weer ongeveer 2 minuten. Voeg als laatste de rode wijn saus toe. Warm kort mee. Serveer met de rijst. Strooi er op je bord nog sesamzaadjes over. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>