Rijst met Bief, Sperzieboontjes en Wortel

Rijst met Bief, Sperzieboontjes en Wortel

Ingrediƫnten: rijst, 150 ml rode wijn, 3 eetlepels balsamico azijn, 2 runderschnitzels, 1 wortel, 100 gram sperzieboontjes, 1 eetlepel honing, 2 eetlepels sojasaus, sesamzaad,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Reduceer 150 ml rode wijn met 2 eetlepels balsamico azijn tot de helft op halfhoog vuur. Bak 2 in reepjes gesneden runderschnitzels bruin. Voeg 1 in plakjes gesneden wortels en 100 gram sperzieboontjes toe. Roerbak een minuut of 2. Voeg vervolgens 1 eetlepel honing, 1 eetlepel balsamico azijn en 2 eetlepels sojasaus toe. Roerbak weer ongeveer 2 minuten. Voeg als laatste de rode wijn saus toe. Warm kort mee. Serveer met de rijst. Strooi er op je bord nog sesamzaadjes over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat