Kipfilet uit de Oven gevuld met Romige Pesto

Kipfilet uit de Oven gevuld met Romige Pesto

Ingrediënten: 100 gram MonChou roomkaas, 3 theelepels pesto, 2 kipfilets, 1 ei, Maggi Ovenkrokant traditioneel, cherrytomaatjes,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng 100 gram Monchou roomkaas met 3 theelepels pesto. Snijd 2 kipfilets open en bestrijk met de romige pesto. Vouw de kipfilets weer dicht. Haal de kipfilets door een geklutst ei en vervolgens door de Maggi ovenkrokant (of paneermeel). Leg de kipfilets in een ovenschaal. Leg er halve cherrytomaatjes tussen. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat