Kipfilet uit de Oven gevuld met Romige Pesto

Kipfilet uit de Oven gevuld met Romige Pesto

Ingrediënten: 100 gram MonChou roomkaas, 3 theelepels pesto, 2 kipfilets, 1 ei, Maggi Ovenkrokant traditioneel, cherrytomaatjes,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng 100 gram Monchou roomkaas met 3 theelepels pesto. Snijd 2 kipfilets open en bestrijk met de romige pesto. Vouw de kipfilets weer dicht. Haal de kipfilets door een geklutst ei en vervolgens door de Maggi ovenkrokant (of paneermeel). Leg de kipfilets in een ovenschaal. Leg er halve cherrytomaatjes tussen. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel