Snelle Spaghetti met Worst en Tomatensaus

Snelle Spaghetti met Worst en Tomatensaus

Ingrediënten:spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 saucijzen, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, basilicum, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Ontvel ondertussen 2 saucijzen en hak het iets fijn. Voeg het worstvlees toe aan de ui en bak het bruin. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met zout en peper en laat het geheel ongeveer 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Serveer met de spaghetti. Doe er op je bord basilicum en geraspte kaas bij. Eet smakelijk!


1 reactie op “Snelle Spaghetti met Worst en Tomatensaus

  1. Toppy voor mn vrouw en kinderen gemaakt blik gepelde tomaten gebruikt en een tijdje langer laten pruttelen in mn qrucet pan op een laag vuurtje.Lekker makkelijk simpel .Dit maakt koken voor mannen een feestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat