Snelle Spaghetti met Worst en Tomatensaus

Snelle Spaghetti met Worst en Tomatensaus

Ingrediënten:spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 saucijzen, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, basilicum, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Ontvel ondertussen 2 saucijzen en hak het iets fijn. Voeg het worstvlees toe aan de ui en bak het bruin. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met zout en peper en laat het geheel ongeveer 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Serveer met de spaghetti. Doe er op je bord basilicum en geraspte kaas bij. Eet smakelijk!


1 reactie op “Snelle Spaghetti met Worst en Tomatensaus

  1. Toppy voor mn vrouw en kinderen gemaakt blik gepelde tomaten gebruikt en een tijdje langer laten pruttelen in mn qrucet pan op een laag vuurtje.Lekker makkelijk simpel .Dit maakt koken voor mannen een feestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel