Naanbrood met Curry van Kipfilet en Tomaat

Naanbrood met Curry van Kipfilet en Tomaat

Yeah, Britt kookte vandaag weer. Gisteren had ik het boodschappenlijstje al doorgekregen en dit is het geworden.

Ingrediƫnten: naanbrood, 2 kipfilets, 1 theelepel ketoembar, 2 uien, 2 theelepels sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kurkuma, 1/2 theelepel chilipoeder, 2 laurierblaadjes, 1 blikje tomatenpuree, 5 tomaten, 400 ml kokosmelk,

Aantal personen: 4

Bereid het naanbrood volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in blokjes gesneden kipfilet met 1 theelepel ketoembar tot de kip bruin is. Schep de kipfilet uit de pan. Voeg vervolgens 2 gesnipperde uien toe met 2 theelepels sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kurkuma, 1/2 theelepel chilipoeder, 2 laurierblaadjes en 1 blikje tomatenpuree. Roerbak tot de uien zacht zijn. Voeg 5 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak kort mee. Voeg daarna 400 ml kokosmelk toe. Breng kort aan de kook. Doe vervolgens de kipfilet terug in de pan en laat het geheel nog 10 minuten pruttelen. Serveer met het naanbrood. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel