Slavink in Champignons Tomatensaus

Slavink in Champignons Tomatensaus

Ingrediënten: 2 slavinken, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, 200 ml bouillon, peterselie,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 2 slavinken rondom bruin in hete boter. Leg de slavinken in een ovenschaal. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 200 ml bouillon en wat fijngehakte peterselie toe. Warm even mee. Doe de saus bij de slavinken in de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel