Macaroni met Doperwten, Rauwe Ham en Tomatensaus

Macaroni met Doperwten, Rauwe Ham en Tomatensaus

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 100 gram rauwe ham, 1 potje doperwten, 1 blik tomaatblokjes,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met zout. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 100 gram in reepjes gesneden rauwe ham toe en bak kort mee. Voeg vervolgens 1 potje doperwten (uitgelekt) en 1 blik tomaatblokjes toe. Warm het geheel 10 minuutjes door. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>