Macaroni met Doperwten, Rauwe Ham en Tomatensaus

Macaroni met Doperwten, Rauwe Ham en Tomatensaus

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 100 gram rauwe ham, 1 potje doperwten, 1 blik tomaatblokjes,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met zout. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 100 gram in reepjes gesneden rauwe ham toe en bak kort mee. Voeg vervolgens 1 potje doperwten (uitgelekt) en 1 blik tomaatblokjes toe. Warm het geheel 10 minuutjes door. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel