Groentefriet met een Gehaktbal en Salade

Groentefriet met een Gehaktbal en Salade

Vandaag stond er groentefriet op het menu. Hier was ik eigenlijk benieuwd naar en heb een zak groentefriet meegenomen bij de Albert Heijn. In de oven was het zo klaar, krokant en wel. De frieten waren lekker.

Erbij een gehaktbal, gehakt gemengd met gefruite uitjes, peper, zout, knoflookpoeder en uipoeder. De salade was uit eigen tuin: een mengsel van pluksla, rode sla, spinazie en een mini worteltje.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel