Spaghetti met Balletjes in Tomatensaus

Spaghetti met Balletjes in Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 2 braadworsten, geraspte kaas, peterselie, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel balsamico azijn,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Haal het vel af van 2 braadworsten. Meng het worstvlees met wat geraspte kaas en wat fijngehakte peterselie. Maak er kleine balletjes van. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes tot de ui zacht is. Voeg de gehaktballetjes toe en bak tot de gehaktballetjes bruin zijn. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel balsamico azijn toe. Warm het geheel goed door. Serveer de saus met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel