Spaghetti met Balletjes in Tomatensaus

Spaghetti met Balletjes in Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 2 braadworsten, geraspte kaas, peterselie, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel balsamico azijn,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Haal het vel af van 2 braadworsten. Meng het worstvlees met wat geraspte kaas en wat fijngehakte peterselie. Maak er kleine balletjes van. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes tot de ui zacht is. Voeg de gehaktballetjes toe en bak tot de gehaktballetjes bruin zijn. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel balsamico azijn toe. Warm het geheel goed door. Serveer de saus met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat