JE Theetafel in Veenendaal

thee JE Theetafel in Veenendaal kopje soep JE Theetafel in Veenendaal

Ik ben hier zo vaak langs gefietst op weg naar het dorp, maar het was me eigenlijk nooit opgevallen. Ik denk dat ik met mijn hoofd al bezig was met alles wat ik uit het dorp moest hebben. In ieder geval werd ik pas geleden via Twitter op JE Theetafel gewezen, daar moest ik volgens Puritea echt eens heen. Vandaag hebben Michel en ik daar geluncht en echt daar moet je echt eens geweest zijn!
hartig JE Theetafel in Veenendaal zoet JE Theetafel in Veenendaal

Het was heerlijk weer en we hebben daarom op het kleine terrasje achter gezeten. Heerlijk beschut in het zonnetje, goed vertoeven. We hebben bij JE Theetafel gekozen voor het luncharrangement “Met je neus in de boter”. Dit was een soort mini high tea. We kregen een grote pot thee met verschillende smaakjes thee. Daarna kregen we een kop verse tomaten-groentensoep om daarna een etagère met twee soorten sandwiches, komkommer-en tonijn- sandwich, een quiche met groenten en spek, een kip-pasteitjes, een gebakken kaashapje en scones met zure room en jam en als slot kregen we nog een sapje. Kortom een uitgebreide lunch in een gezellige omgeving.

Naast deze uitgebreide lunch kan je hier ook terecht voor uiteraard een kopje thee, verschillende high tea’s, een ontbijtarrangement en verschillende lekkere taarten. Kortom even opletten als je door de zandstraat fietst! (O ja en het kan ook gluten-, lactose- en suikervrij)

JE Theetafel
Zandstraat 47
3901 CJ Veenendaal
Tel: 0318-304225


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel