Noodles met Paprika, Courgette en Satésaus

Noodles met Paprika, Courgette en Satésaus

Dit recept kwam ik tegen via de twitter van Sillysilsil. Het leek me eigenlijk ook een best lekker recept en sowieso lekker snel klaar. Altijd fijn!.
Ingrediënten: noodles, 12 Zweedse balletjes (AH), 1 courgette, 1 rode paprika, 1 bakje satésaus,

Aantal personen: 3

Kook de noodles beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 12 gehalveerde Zweedse balletjes (zodat je kleinere gehaktballetjes hebt) in hete boter tot het bruin is. Voeg 1 fijngesneden courgette en 1 gesneden rode paprika toe. Roerbak een minuut of 5 mee. Voeg vervolgens 1 klein bakje satésaus toe en warm het geheel goed door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat