Noodles met Paprika, Courgette en Satésaus

Noodles met Paprika, Courgette en Satésaus

Dit recept kwam ik tegen via de twitter van Sillysilsil. Het leek me eigenlijk ook een best lekker recept en sowieso lekker snel klaar. Altijd fijn!.
Ingrediënten: noodles, 12 Zweedse balletjes (AH), 1 courgette, 1 rode paprika, 1 bakje satésaus,

Aantal personen: 3

Kook de noodles beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 12 gehalveerde Zweedse balletjes (zodat je kleinere gehaktballetjes hebt) in hete boter tot het bruin is. Voeg 1 fijngesneden courgette en 1 gesneden rode paprika toe. Roerbak een minuut of 5 mee. Voeg vervolgens 1 klein bakje satésaus toe en warm het geheel goed door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel