Noodles met Kip, Paprika, Prei en Champignons

Noodles met Kip, Paprika, Prei en Champignons

Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel groene currypaste, 1 prei, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 125 gram taugé,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 eetlepel groene currypaste tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak mee tot de prei zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg als laatste 125 gram taugé toe. Bak kort mee. Serveer met de noodles. Voeg op je bord naar eigen smaak sojasaus, ketjap manis of chilisaus toe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel