Toko Sin in Driebergen

Toko Sin in Driebergen tjap tjoy nasi, bami, ajam katjang

Omdat we dichtbij in de buurt waren en nog even een klein beetje vakantie gevoel wilden hebben zijn we naar Toko Sin gegaan. Ook deze keer hebben we beide weer een lekker maaltijd gekozen en samen gedeeld.

Op tafel hadden we pittige nasi en bami, ayam kerrie, babi ketjap, tjap tjoy en sambal boontjes. Er bleef nog een ietsepietsie over, maar dat werd ‘s avonds ook nog met smaak opgegeten.

Toko Sin
Traay 153B
3971 GE Driebergen
Tel: 0343-521985


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel