Bar Ostetal-Nord in Sittensen

Bar Ostetal-Nord in Sittensen

Op de terugweg, file, regen en noem maar op. Probeer bijvoorbeeld maar om Hamburg heen te komen terwijl er wegwerkzaamheden zijn… In ieder geval ergens halverwege hebben we gegeten bij een kleine raststatte langs de A1 tussen Hamburg en Bremen. Echt een stapje terug in de tijd. Best geinig.

In een soort jaren 80 setting hebben we beide een schnitzel met frites en champignons genomen. Echt een Duitse maaltijd. Je kon er niet pinnen, alleen contant betalen (er was wel een pinautomaat buiten). Je bestelde aan de balie en als het klaar was werd het eten aan tafel gebracht. Dat betekende dus dat er geroepen werd wat het was, je stak je hand op, bonnetje werd gecontroleerd en je kon eten. Best ouderwets, maar wel leuk om eens mee te maken en belangrijk het was best lekker!

Bar Ostetal Nord
A1 Hamburg – Bremen
27419 Sittensen (Duitsland)


2 reacties op “Bar Ostetal-Nord in Sittensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel