Sønder Bjert Kro in Bjert

Sønder Bjert Kro in Bjert lasagne

Laatste hele dag in Denemarken. We hadden een bed & breakfast op het vaste land van Denemarken, maar zijn vandaag wel even naar een eiland geweest. Toch een Deense brug over geweest, nee niet de brug van Kopenhagen naar Malmö, dat was te ver weg, maar naar het eiland Fynen. Op dat eiland kwamen we nog een replica van Manneken Pis tegen. Daarna nog helemaal naar de westkust van Denemarken gereden om daarna te eindigen vlakbij onze B&B bij Sønder Bjert Kro. Toch nog uiteten.

Het leek eigenlijk of het dicht zat, maar er brandde wel licht. We waren dan ook de enige gasten daar. Het eten werd echt met de snelheid van het licht gebracht alsof het al in de oven klaar stond voor ons. Beide namen we de lasagne en ook met de snelheid van het licht zijn we weer terug gegaan naar onze B&B.

Sdr. Bjert Kro
Gl. Bjert 16
6091 Bjert, Kolding (Denemarken)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel