Sønder Bjert Kro in Bjert

Sønder Bjert Kro in Bjert lasagne

Laatste hele dag in Denemarken. We hadden een bed & breakfast op het vaste land van Denemarken, maar zijn vandaag wel even naar een eiland geweest. Toch een Deense brug over geweest, nee niet de brug van Kopenhagen naar Malmö, dat was te ver weg, maar naar het eiland Fynen. Op dat eiland kwamen we nog een replica van Manneken Pis tegen. Daarna nog helemaal naar de westkust van Denemarken gereden om daarna te eindigen vlakbij onze B&B bij Sønder Bjert Kro. Toch nog uiteten.

Het leek eigenlijk of het dicht zat, maar er brandde wel licht. We waren dan ook de enige gasten daar. Het eten werd echt met de snelheid van het licht gebracht alsof het al in de oven klaar stond voor ons. Beide namen we de lasagne en ook met de snelheid van het licht zijn we weer terug gegaan naar onze B&B.

Sdr. Bjert Kro
Gl. Bjert 16
6091 Bjert, Kolding (Denemarken)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat