Café Klein in Kolding

Burger Klein Chicken burger

Vandaag zijn we naar Kolding gegaan, het was dan ook echt lekker weer. 22 Graden en een zonnetje. Wat wil je nog meer zo op vakantie? Rond de lunchtijd zagen we dit eettentje en de keuze om daar te gaan eten bleek een goede!

Beide namen we een aardbeiensmoothie. Daarna kwamen de burgers. Michel had de Klein Burger. Een burger van rundergehakt met pesto-aardappeltjes, salade, salsa en aioli. Ik nam de chicken burger, een burger met kipfilet, cheddar en bacon met daarbij ook de pesto-aardappeltjes, salade, salsa en aioli. Echt het was een hele maaltijd, maar echt super lekker. Leuke bediening overigens!

Café Klein
Søndertorv 7
6000 Kolding (Denemarken)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat