Café Klein in Kolding

Burger Klein Chicken burger

Vandaag zijn we naar Kolding gegaan, het was dan ook echt lekker weer. 22 Graden en een zonnetje. Wat wil je nog meer zo op vakantie? Rond de lunchtijd zagen we dit eettentje en de keuze om daar te gaan eten bleek een goede!

Beide namen we een aardbeiensmoothie. Daarna kwamen de burgers. Michel had de Klein Burger. Een burger van rundergehakt met pesto-aardappeltjes, salade, salsa en aioli. Ik nam de chicken burger, een burger met kipfilet, cheddar en bacon met daarbij ook de pesto-aardappeltjes, salade, salsa en aioli. Echt het was een hele maaltijd, maar echt super lekker. Leuke bediening overigens!

Café Klein
Søndertorv 7
6000 Kolding (Denemarken)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel