Rastanlage Grundbergsee Süd in Sottrum

panini burgunder schinken en kaas panini kaas

Eerste dag van onze vakantie bestaat vooral uit rijden, rijden en nog eens rijden. Denemarken ligt dan ook niet bepaald naast de deur. Onderweg zijn we tussen Bremen en Hamburg gestopt bij Rastanlage Grundbergsee. Bij een van de counters daar hebben we panini’s genomen. Ik nam een panini met burgunder-schinken & käse en Michel koos de panini käse. De broodjes waren aardig, echt van die snelwegbroodjes.

Rastanlage Grundbergsee Süd
Everinghausen 200 (A1 Bremen richting Hamburg)
27367 Strottum (Duitsland)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel