Rastanlage Grundbergsee Süd in Sottrum

panini burgunder schinken en kaas panini kaas

Eerste dag van onze vakantie bestaat vooral uit rijden, rijden en nog eens rijden. Denemarken ligt dan ook niet bepaald naast de deur. Onderweg zijn we tussen Bremen en Hamburg gestopt bij Rastanlage Grundbergsee. Bij een van de counters daar hebben we panini’s genomen. Ik nam een panini met burgunder-schinken & käse en Michel koos de panini käse. De broodjes waren aardig, echt van die snelwegbroodjes.

Rastanlage Grundbergsee Süd
Everinghausen 200 (A1 Bremen richting Hamburg)
27367 Strottum (Duitsland)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat