Broodje Pulled Pork

Broodje Pulled Pork

Na de lange reis hadden we geen zin om nog eens een restaurant te gaan zoeken in plaats daarvan zijn we naar de Føtex in Dalby (Kolding) gereden. Daar hebben we broodjes, sla en jawel pulled pork gekocht. In onze bed & breakfast hadden we ook de beschikking over een klein keukentje dus konden we aan de slag.

Pulled pork is in Denemarken best populair, je kan het overal wel krijgen en dus ook in de supermarkt. Deze is van Jensen’s Køkken. Eigenlijk moest het in de oven, maar in de pan ging het ook prima. De smaak? Heerlijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel