Feestje bij Netl in Kraggenburg

warm buffet Netl Koud buffet Netl

Vandaag hadden we een feestje van Jan en Mieneke. Jan was pas jarig geweest, Mieneke was 65 jaar geworden in februari en morgen zijn ze samen 25 jaar getrouwd. Tijd voor een feestje! Het feestje werd gehouden bij Netl, een park met een wilde tuin, water, allerlei attracties en een restaurant. Wij hadden een eigen deel van het restaurant met een terras en dat was natuurlijk wel fijn met dit mooie weer.

Toetje

Tegen de avond werd er een warm en koud buffet geserveerd.Het warme buffet bestond uit kip in ketjapsaus, saté in pindasaus, rijst, vis met garnaaltjes en gekruide krieltjes. Het koude buffet was een fruitsalade, pasta salade, een tomaatsalade en stokbrood met diverse smeersels. Het eten werd afgesloten met een tiramisu.

Het weer was super, het gezelschap gezellig en het eten was lekker. De gastheer en gastvrouw werden met recht in het zonnetje gezet!

Netl de Wildste Tuin
Leemringweg 19
8317RD Kraggenburg
tel: 0527-203043


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel