Feestje bij Netl in Kraggenburg

warm buffet Netl Koud buffet Netl

Vandaag hadden we een feestje van Jan en Mieneke. Jan was pas jarig geweest, Mieneke was 65 jaar geworden in februari en morgen zijn ze samen 25 jaar getrouwd. Tijd voor een feestje! Het feestje werd gehouden bij Netl, een park met een wilde tuin, water, allerlei attracties en een restaurant. Wij hadden een eigen deel van het restaurant met een terras en dat was natuurlijk wel fijn met dit mooie weer.

Toetje

Tegen de avond werd er een warm en koud buffet geserveerd.Het warme buffet bestond uit kip in ketjapsaus, saté in pindasaus, rijst, vis met garnaaltjes en gekruide krieltjes. Het koude buffet was een fruitsalade, pasta salade, een tomaatsalade en stokbrood met diverse smeersels. Het eten werd afgesloten met een tiramisu.

Het weer was super, het gezelschap gezellig en het eten was lekker. De gastheer en gastvrouw werden met recht in het zonnetje gezet!

Netl de Wildste Tuin
Leemringweg 19
8317RD Kraggenburg
tel: 0527-203043


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat