Macaroni met Shoarma

Macaroni met Gyros, Champignons en Paprika

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 500 gram shoarma, 1 paprika, 250 gram champignons, knoflooksaus,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is in hete boter. Voeg 500 gram shoarma toe en bak het bruin. Voeg 1 gesneden paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Serveer met de macaroni en knoflooksaus. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>