Macaroni Macédoine

Macaroni Macédoine

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 blik Boduelle legumes macedoine, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper,

Aantal personen: 3

kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg 1 blik Bonduelle legumes macedoine en 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met zout en peper. Warm het geheel goed door. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel