Macaroni met Broccoli, Worteltjes en Spekjes

Macaroni met Broccoli, Worteltjes en Spekjes

Ingrediënten: 1 broccoli, macaroni, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 100 gram wortel, tijm, 250 ml kookroom,

Aantal personen: 3

Kook 1 in roosjes gesneden broccoli beetgaar. Laat afkoelen en snijd de broccoli nog fijner. Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook, 100 gram fijngetrapte wortel en een beetje tijm tot de wortel en ui zacht zijn. Voeg vervolgens 250 ml kookroom toe. Warm het geheel goed door. Serveer de broccoli en wortel saus met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel