Macaroni met Broccoli, Worteltjes en Spekjes

Macaroni met Broccoli, Worteltjes en Spekjes

Ingrediënten: 1 broccoli, macaroni, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 100 gram wortel, tijm, 250 ml kookroom,

Aantal personen: 3

Kook 1 in roosjes gesneden broccoli beetgaar. Laat afkoelen en snijd de broccoli nog fijner. Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook, 100 gram fijngetrapte wortel en een beetje tijm tot de wortel en ui zacht zijn. Voeg vervolgens 250 ml kookroom toe. Warm het geheel goed door. Serveer de broccoli en wortel saus met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat