Vegetarische Aardappelschotel

Vegetarische Aardappelschotel

Ingrediënten: 450 gram krieltjes, 1 ui, 250 gram champignons, 200 gram doperwten, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels zoete chilisaus,

Aantal personen: 3

Bak 450 gram krieltjes met 1 gesnipperde ui in hete boter tot de krieltjes een beetje bruin worden. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 200 gram doperwten met 2 eetlepels tomatenketchup en 2 eetlepels zoete chilisaus toe. Warm het geheel goed door (de krieltjes moeten natuurlijk ook gaar worden). Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat