Vegetarische Aardappelschotel

Vegetarische Aardappelschotel

Ingrediënten: 450 gram krieltjes, 1 ui, 250 gram champignons, 200 gram doperwten, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels zoete chilisaus,

Aantal personen: 3

Bak 450 gram krieltjes met 1 gesnipperde ui in hete boter tot de krieltjes een beetje bruin worden. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 200 gram doperwten met 2 eetlepels tomatenketchup en 2 eetlepels zoete chilisaus toe. Warm het geheel goed door (de krieltjes moeten natuurlijk ook gaar worden). Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel