Theehuis Kees & Sien in Veenendaal

Kippeling geitenkaas, spek en appelstroop

Britt en ik waren deze bevrijdingsdag allebei vrij. Tijd om in plaats van thuis een snee brood te eten ergens te gaan lunchen. We kozen beide de Eekhoeve, om precies te zijn theehuis Kees en Sien. Lekker een klein stukje fietsen en dan een mooi terras midden in de weilanden. Na een frambozen thee met een advocaatje kreeg ik een bord kippeling, gepaneerde stukjes kipfilet met boer’n dip, drie kleine broodjes met kruidenboter en tapenade erbij. Britt nam de tip van de menukaart: geitenkaas met gebakken spek en appelstroop op bruin oerbrood. Allebei hebben we heerlijk ‘gesmikkeld’.

Theehuis Kees & Sien
De Eekhoeve
Dijkstraat 115
3904 DB Veenendaal
Tel: 0318-511265


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat