Theehuis Kees & Sien in Veenendaal

Kippeling geitenkaas, spek en appelstroop

Britt en ik waren deze bevrijdingsdag allebei vrij. Tijd om in plaats van thuis een snee brood te eten ergens te gaan lunchen. We kozen beide de Eekhoeve, om precies te zijn theehuis Kees en Sien. Lekker een klein stukje fietsen en dan een mooi terras midden in de weilanden. Na een frambozen thee met een advocaatje kreeg ik een bord kippeling, gepaneerde stukjes kipfilet met boer’n dip, drie kleine broodjes met kruidenboter en tapenade erbij. Britt nam de tip van de menukaart: geitenkaas met gebakken spek en appelstroop op bruin oerbrood. Allebei hebben we heerlijk ‘gesmikkeld’.

Theehuis Kees & Sien
De Eekhoeve
Dijkstraat 115
3904 DB Veenendaal
Tel: 0318-511265


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel