Salade met Ontbijtspek en Tomaatjes

Salade met Ontbijtspek en Tomaatjes

De kropjes sla in de moestuin groeien goed. Nu heb ik de andere sla die ik teel gebruikt. Ik weet alleen niet welke slasoort dit is, volgens mij een soort van ijssla.

De sla heb ik aangemaakt met een paar plakjes gebakken ontbijtspek, cherry tomaatjes, bieslook en honing-mosterd dressing.

Erbij een schnitzel en sonntagsklo├čen, soort van aardappel met wat er in. Was een beetje vaag en niet voor herhaling vatbaar. De salade overigens wel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel