Hartige Flapjes met Doperwten en Ham

Hartige Flapjes met Doperwten en Ham

Ingrediƫnten: 8 vellen bladerdeeg, 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram hamreepjes, 1 klein potje doperwten, milde salsa saus, kaas,

Aantal flapjes: 8

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 8 vellen bladerdeeg. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 150 gram hamreepjes en 1 klein potje doperwten (uitgelekt) tot de ui zacht is. Laat het een beetje afkoelen. Smeer de bladerdeegvellen in met een beetje milde salsa saus. Verdeel het doperwtmengsel over de bladerdeeg en leg overal een klein plakje kaas op. Vouw het bladerdeeg dicht. Druk de randjes extra dicht met een vorkje. Leg de bladerdeegpakketjes op een bakplaat (bekleed met bakpapier). Zet de bakplaat ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat