Hartig Taartje met Tomaatjes en Spek

Hartig Taartje met Tomaatjes en Spek

Ingrediƫnten: 4 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ontbijtspek, 3 eieren, zout, peper, uienpoeder, bieslook, 8 cherrytomaatjes, geraspte kaas,

Aantal hartige taartjes 4:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 4 plakjes bladerdeeg. Bak 4 plakjes ontbijtspek knapperig in een hete koekenpan. Klop 3 eieren met zout, peper, wat uienpoeder en bieslook tot het goed gemengd is. Doe de bladerdeeg in vier ovenschaaltjes. Prik gaatjes in de bodem. Halveer de cherrytomaatjes. Leg in elk bake 4 gehalveerde cherrytomaatjes. Verdeel de ontbijtspek over de bakjes. Giet het eimengsel er over en als laatste strooi je er geraspte kaas over. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat