Hartig Taartje met Tomaatjes en Spek

Hartig Taartje met Tomaatjes en Spek

Ingrediënten: 4 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ontbijtspek, 3 eieren, zout, peper, uienpoeder, bieslook, 8 cherrytomaatjes, geraspte kaas,

Aantal hartige taartjes 4:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 4 plakjes bladerdeeg. Bak 4 plakjes ontbijtspek knapperig in een hete koekenpan. Klop 3 eieren met zout, peper, wat uienpoeder en bieslook tot het goed gemengd is. Doe de bladerdeeg in vier ovenschaaltjes. Prik gaatjes in de bodem. Halveer de cherrytomaatjes. Leg in elk bake 4 gehalveerde cherrytomaatjes. Verdeel de ontbijtspek over de bakjes. Giet het eimengsel er over en als laatste strooi je er geraspte kaas over. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel