Bors Mein Bäcker in Rees

frikandelle mit krautersalat

Geen koningsdag voor ons, Michel en ik zijn naar Duitsland gegaan. Het was weer een tijd geleden dat we daar supermarkten hadden bezocht. Eerste supermarkt was Real- in Rees. Daar hebben we bij Bors een broodje gegeten. Beiden hadden we een hard broodje met frikandelle met ‘krautersalat’, een soort broodje gehaktbal eigenlijk. Leuk, bij de koffie en chocomel kreeg je een klein stukje gebak in plaats van een koekje. Andere supermarkten die we vandaag bezochten waren overigens de Edeka en de Kaufland.

Bors Mein Bäcker
(In Real- Supermarkt)
Grüttweg 42-46
46459 Rees (Duitsland)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat