Bors Mein Bäcker in Rees

frikandelle mit krautersalat

Geen koningsdag voor ons, Michel en ik zijn naar Duitsland gegaan. Het was weer een tijd geleden dat we daar supermarkten hadden bezocht. Eerste supermarkt was Real- in Rees. Daar hebben we bij Bors een broodje gegeten. Beiden hadden we een hard broodje met frikandelle met ‘krautersalat’, een soort broodje gehaktbal eigenlijk. Leuk, bij de koffie en chocomel kreeg je een klein stukje gebak in plaats van een koekje. Andere supermarkten die we vandaag bezochten waren overigens de Edeka en de Kaufland.

Bors Mein Bäcker
(In Real- Supermarkt)
Grüttweg 42-46
46459 Rees (Duitsland)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel