Sla met Krokante Kipschnitzels

Sla met Krokante Kipschnitzels

Ingrediënten: 4 plakjes ontbijtspek, 2 krokante kipschnitzels, sla, cherrytomaatjes, bieslook, honing-mosterd dressing,

Aantal personen: 2

Bak 4 plakjes ontbijtspek krokant. Laat het uitlekken op keukenpapier. Bak 2 krokante kipschnitzels in hete boter tot het klaar is. Snijd de krokante kipschnitzels in stukjes. Maak de sla schoon. Snijd in kleine stukjes en doe het op een bord of op een grote schaal. Verdeel er in stukjes gesneden plakjes ontbijtspek over, de krokante kipschnitzels, in kwarten gesneden cherrytomaatjes, wat bieslook en de honing-mosterdsaus. Et voilà! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel