Sla met Krokante Kipschnitzels

Sla met Krokante Kipschnitzels

Ingrediënten: 4 plakjes ontbijtspek, 2 krokante kipschnitzels, sla, cherrytomaatjes, bieslook, honing-mosterd dressing,

Aantal personen: 2

Bak 4 plakjes ontbijtspek krokant. Laat het uitlekken op keukenpapier. Bak 2 krokante kipschnitzels in hete boter tot het klaar is. Snijd de krokante kipschnitzels in stukjes. Maak de sla schoon. Snijd in kleine stukjes en doe het op een bord of op een grote schaal. Verdeel er in stukjes gesneden plakjes ontbijtspek over, de krokante kipschnitzels, in kwarten gesneden cherrytomaatjes, wat bieslook en de honing-mosterdsaus. Et voilà! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat