Noodles met Mini Mais in Zoetzure Woksaus

Noodles met Mini Mais in Zoetzure Saus

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1/2 blikje mini mais, 1 fles onoff spices zoetzure woksaus

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1/2 blikje mini mais toe. Bak het een paar minuten mee. Voeg 1 flesje OnOff Spices zoetzure woksaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>