Noodles met Mini Mais in Zoetzure Woksaus

Noodles met Mini Mais in Zoetzure Saus

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1/2 blikje mini mais, 1 fles onoff spices zoetzure woksaus

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1/2 blikje mini mais toe. Bak het een paar minuten mee. Voeg 1 flesje OnOff Spices zoetzure woksaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel