Het Munsterhof in Roermond

Steak Munsterhof Het Munsterhof in Roermond Zuurvlees Het Munsterhof in Roermond

Op de terugweg naar huis zijn we Roermond in gereden op zoek naar een leuk, klein restaurant. Britt vond dit restaurant, Het Munsterhof, via Foursquare. Het was nog lekker warm en daarom zijn we nog op het terras gaan zitten. Echt fijn dat dat nog kon.

Michel en ik kozen beiden voor de steak munsterhof, biefstuk met gebakken champignons en rode ui. Britt nam, omdat ze in Limburg was, het zuurvlees. Het heeft ons in ieder geval gesmaakt. De kaart is overigens klein en eenvoudig, maar het eten was wel erg lekker.

Het Munsterhof
Munsterplein 20a 21
6041 HE Roermond
Tel: 0475-333981


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat