Het Munsterhof in Roermond

Steak Munsterhof Het Munsterhof in Roermond Zuurvlees Het Munsterhof in Roermond

Op de terugweg naar huis zijn we Roermond in gereden op zoek naar een leuk, klein restaurant. Britt vond dit restaurant, Het Munsterhof, via Foursquare. Het was nog lekker warm en daarom zijn we nog op het terras gaan zitten. Echt fijn dat dat nog kon.

Michel en ik kozen beiden voor de steak munsterhof, biefstuk met gebakken champignons en rode ui. Britt nam, omdat ze in Limburg was, het zuurvlees. Het heeft ons in ieder geval gesmaakt. De kaart is overigens klein en eenvoudig, maar het eten was wel erg lekker.

Het Munsterhof
Munsterplein 20a 21
6041 HE Roermond
Tel: 0475-333981


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel