De Geulhof in Mechelen

pannenkoek spek kaas De Geulhof in Mechelen pannenkoek spek appel De Geulhof in Mechelen
Het was vandaag weer tijd om naar Zuid-Limburg te gaan, de Amstel Gold Race werd weer gereden. De eerste plek waar we gingen kijken was in Mechelen en daar hadden we een goede plek langs het parcours, namelijk het terras van restaurant De Geulhof.

Tussen de kopgroep en het peloton kwam de lunch. Voor mij een pannenkoek spek-kaas en voor Michel en Britt een pannenkoek spek-appel. Heerlijk in het zonnetje (meestal dan, er waren wat wolkjes) gegeten. Pannenkoeken als lunch eten, lekker!

De Geulhof
Eperweg 11
6281 NA Mechelen
Tel: 043-4552522


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel