De Geulhof in Mechelen

pannenkoek spek kaas De Geulhof in Mechelen pannenkoek spek appel De Geulhof in Mechelen
Het was vandaag weer tijd om naar Zuid-Limburg te gaan, de Amstel Gold Race werd weer gereden. De eerste plek waar we gingen kijken was in Mechelen en daar hadden we een goede plek langs het parcours, namelijk het terras van restaurant De Geulhof.

Tussen de kopgroep en het peloton kwam de lunch. Voor mij een pannenkoek spek-kaas en voor Michel en Britt een pannenkoek spek-appel. Heerlijk in het zonnetje (meestal dan, er waren wat wolkjes) gegeten. Pannenkoeken als lunch eten, lekker!

De Geulhof
Eperweg 11
6281 NA Mechelen
Tel: 043-4552522


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat