Spaghetti met Doperwten en Spek

Spaghetti met Doperwten en Spek

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 1 theelepel samabl, 100 gram plakjes ontbijtspek, 1 tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 1 klein blikje doperwten, bieslook, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, wat tijm en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 100 gram in reepjes gesneden ontbjtspek toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik tomaatblokjes en 1 klein blikje doperwten toe. Warm het geheel 10 minuten door. Voeg net voor het opdienen nog wat bieslook toe. Serveer met de spaghetti. Doe er op je bord nog wat bieslook bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel