Broodje Pangang

Broodje Pangang

Ingrediënten: 2 speklapjes, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels ketjap manis, scheutje citroensap, ketoembar, gemberpoeder, 1 ui, 2 ciabatta broodjes, pluksla, atjar tjampoer, babi pangangsaus,

Aantal broodjes: 2

Snijd 2 speklapjes in blokjes. Marineer in een marinade van 2 uitgeperste teentjes knoflook, 2 eetlepels ketjap manis, scheutje citroensap, ketoembar en gemberpoeder. Laat een paar uurtjes marineren. Bak de gemarineerde speklapjes bruin samen met 1 in ringen gesneden ui. Beleg 2 ciabatta broodjes met wat pluksla, de speklapjes, atjar tjampoer en babi pangangsaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel