Pizza!

Pizza! Pizza!

Vandaag een leuke middag gehad vol taartjes bakken bij Petit Gateau met Rosti Mepal, daarover later meer op Brutsellog Culistyle. Door al dat taartjes bakken en het de taartjes heelhuids thuis krijgen al lopend, treinend en fietsend had ik geen zin meer om te koken. Dan maar pizza, gelukkig is de supermarkt dichtbij. We hadden een Oetker traditionals met salami, ham en champignons en een C1000 pizza d’italia met kip en gegrilde paprika.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel