Varkenshaas met Sla (uit eigen moestuin)

Varkenshaas met Sla (uit eigen moestuin)

Even makkelijk vandaag, varkenshaas Scandinavië van de Albert Heijn met gebakken aardappeltjes en jawel sla uit eigen moestuin! Het was misschien niet zo’n grote krop die je ziet in de supermarkt of groenteboer maar voor ons twee precies genoeg! Toch wel erg leuk zelf groenten kweken in een mini-tuintje!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel