Vega: Noodles met Shiitake en Pad Thai Saus

Vega: Noodles met Shiitake en Pad Thai Saus

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 pakje vega-wokblokjes, 100 gram shii-take, 3 bosuien, 125 gram taugé, 1/2 flesje OnOff Spices Pad Thais saus,

Aantal personen: 3

Kook de noodles beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 uitgeperste teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 pakje vega-wokblokjes toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 100 gram gesneden shii-take, 3 ringen in bosuien en 125 gram taugé toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 1/2 flesje OnOff Spices Pad Thai saus toe. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>