Couscous met Gehakt en Courgette

Couscous met Gehakt en Courgette

Ingrediënten:couscous, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 200 gram rundergehakt, 1 courgette, 1/2 eetlepel za’atar kruiden, zout, 1 blikje tomatenpuree, koriander

Aantal personen: 3

Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram rundergehakt toe en bak het gehakt bruin. Voeg 1 in kleine blokjes gesneden courgette, 1/2 eetlepel za’atar en wat zout toe. Bak tot de courgette zacht is. Voeg 1 blikje tomatenpuree en wat fijngehakte koriander toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de couscous. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel