Couscous met Gehakt en Courgette

Couscous met Gehakt en Courgette

Ingrediënten:couscous, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 200 gram rundergehakt, 1 courgette, 1/2 eetlepel za’atar kruiden, zout, 1 blikje tomatenpuree, koriander

Aantal personen: 3

Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram rundergehakt toe en bak het gehakt bruin. Voeg 1 in kleine blokjes gesneden courgette, 1/2 eetlepel za’atar en wat zout toe. Bak tot de courgette zacht is. Voeg 1 blikje tomatenpuree en wat fijngehakte koriander toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de couscous. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>