Aardappelschotel met Prei, Doperwten en Spekjes

Aardappelschotel met Prei, Doperwten en Spekjes Aardappelschotel met Prei, Doperwten en Spekjes op bord

Ingrediënten: 450 gram krieltjes, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 prei, 100 gram doperwten, geraspte kaas, paneermeel

Aantal personen: 4

Bak 450 krieltjes samen met 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek een paar minuten. Voeg 2 gesnipperde uien toe en bak dit tot de uien zacht zijn. Voeg 2 uitgeperste teentjes knoflook en 1 gesneden prei toe. Bak even mee. Voeg 100 gram diepvries doperwten toe en warm het goed door. Schep alles in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas en paneermeel over. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat