Aardappelschotel met Prei, Doperwten en Spekjes

Aardappelschotel met Prei, Doperwten en Spekjes Aardappelschotel met Prei, Doperwten en Spekjes op bord

Ingrediënten: 450 gram krieltjes, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 prei, 100 gram doperwten, geraspte kaas, paneermeel

Aantal personen: 4

Bak 450 krieltjes samen met 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek een paar minuten. Voeg 2 gesnipperde uien toe en bak dit tot de uien zacht zijn. Voeg 2 uitgeperste teentjes knoflook en 1 gesneden prei toe. Bak even mee. Voeg 100 gram diepvries doperwten toe en warm het goed door. Schep alles in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas en paneermeel over. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel