Theehuis Kees & Sien in Veenendaal

Theehuis Kees & Sien in Veenendaal mosterdsoepje Theehuis Kees & Sien in Veenendaal hartige smikkelplank

Eindelijk is het er van gekomen, de high tea die Michel had beloofd aan Britt. We hadden tijd en een leuk adres gevonden. Namelijk theehuis Kees & Sien, pas geopend bij Landwinkel de Eekhoeve. De high tea is de specialiteit van het theehuis en heet ‘Smikkelen bij Sien’ en smikkelen was het zeker. De high tea bestond namelijk uit maar liefst vier gangen! Wat we kregen? Vooraf kregen we een mosterdsoepje en vervolgens de hartige smikkelplank. Op de plank: tapenade, kruidenboter en een boer’n dip, een toast met eiersalade, een toast met carpaccio, verschillende broodjes, twee verschillende soorten kaas en een boerengehaktbal.

Theehuis Kees & Sien in Veenendaal zoete smikkelplank Theehuis Kees & Sien in Veenendaal dessert

Na de hartige smikkelplank kwam de zoete smikkelplank. Ook hier stond genoeg op, namelijk: cheesecake, caramelbrownies, cranberrybrownies en chocoladebrownies, macarons, citroencake, bonbons, Veens kaatje (advocaat) en yoghurtcakes met wat jam. De allerlaatste gang was een bolletje boerenijs met vers fruit en slagroom. Zoals je misschien al leest was de keuze enorm en ook enorm lekker!

Officieel is het Theehuis nog niet geopend, in de feestweek van 22 april t/m 26 april is de officiële opening. Een heel leuk adres om eens gezellig op je gemak te high teaën!

Theehuis Kees & Sien
De Eekhoeve
Dijkstraat 115
3904 DB Veenendaal
Tel: 0318-511265


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel