Theehuis Kees & Sien in Veenendaal

Theehuis Kees & Sien in Veenendaal mosterdsoepje Theehuis Kees & Sien in Veenendaal hartige smikkelplank

Eindelijk is het er van gekomen, de high tea die Michel had beloofd aan Britt. We hadden tijd en een leuk adres gevonden. Namelijk theehuis Kees & Sien, pas geopend bij Landwinkel de Eekhoeve. De high tea is de specialiteit van het theehuis en heet ‘Smikkelen bij Sien’ en smikkelen was het zeker. De high tea bestond namelijk uit maar liefst vier gangen! Wat we kregen? Vooraf kregen we een mosterdsoepje en vervolgens de hartige smikkelplank. Op de plank: tapenade, kruidenboter en een boer’n dip, een toast met eiersalade, een toast met carpaccio, verschillende broodjes, twee verschillende soorten kaas en een boerengehaktbal.

Theehuis Kees & Sien in Veenendaal zoete smikkelplank Theehuis Kees & Sien in Veenendaal dessert

Na de hartige smikkelplank kwam de zoete smikkelplank. Ook hier stond genoeg op, namelijk: cheesecake, caramelbrownies, cranberrybrownies en chocoladebrownies, macarons, citroencake, bonbons, Veens kaatje (advocaat) en yoghurtcakes met wat jam. De allerlaatste gang was een bolletje boerenijs met vers fruit en slagroom. Zoals je misschien al leest was de keuze enorm en ook enorm lekker!

Officieel is het Theehuis nog niet geopend, in de feestweek van 22 april t/m 26 april is de officiële opening. Een heel leuk adres om eens gezellig op je gemak te high teaën!

Theehuis Kees & Sien
De Eekhoeve
Dijkstraat 115
3904 DB Veenendaal
Tel: 0318-511265


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat