Broodplankje

Broodplankje

Na de high tea van vanmiddag waren we er al van overtuigd dat we ‘s avonds geen trek meer zouden hebben om een maaltijd te eten en kochten we wat lekkers bij de Landwinkel de Eekhoeve. Op de plank het oerbrood en erbij boer’n dip en Italiaanse kaas. Uit de goodiebag van de Culiperslunch had ik nog Wagyu salami en zo hadden we ‘s avonds nog wat te smikkelen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel