Bangers’n Mash

Bangers'n Mash

Hier had ik gewoon zin in en eigenlijk weinig spannend, behalve de jus dan. Een beetje van mijzelf en een beetje van Maggi.

Ingrediënten: 2 uien, 1 eetlepel suiker, scheutje rode wijn, 250 ml water, 1 eetlepel Maggi juspoeder, beetje tomatenketchup,

Eerst heb ik de worstjes gebakken in hete boter. Uit de pan gehaald en in de oven verder laten garen. In de achtergebleven boter 2 gesnipperde uien met 1 eetlepel suiker gebakken tot de uien zacht en lichtbruin waren. Vervolgens geblust met een scheutje rode wijn. Even zachtjes laten koken. Vervolgens 250 ml water met 1 eetlepel Maggi juspoeder en een beetje tomatenketchup toegevoegd. Roeren en vervolgens wat inkoken. Et voilà een soort van uienjus.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel