Bangers’n Mash

Bangers'n Mash

Hier had ik gewoon zin in en eigenlijk weinig spannend, behalve de jus dan. Een beetje van mijzelf en een beetje van Maggi.

Ingrediënten: 2 uien, 1 eetlepel suiker, scheutje rode wijn, 250 ml water, 1 eetlepel Maggi juspoeder, beetje tomatenketchup,

Eerst heb ik de worstjes gebakken in hete boter. Uit de pan gehaald en in de oven verder laten garen. In de achtergebleven boter 2 gesnipperde uien met 1 eetlepel suiker gebakken tot de uien zacht en lichtbruin waren. Vervolgens geblust met een scheutje rode wijn. Even zachtjes laten koken. Vervolgens 250 ml water met 1 eetlepel Maggi juspoeder en een beetje tomatenketchup toegevoegd. Roeren en vervolgens wat inkoken. Et voilà een soort van uienjus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>