Bangers’n Mash

Bangers'n Mash

Hier had ik gewoon zin in en eigenlijk weinig spannend, behalve de jus dan. Een beetje van mijzelf en een beetje van Maggi.

Ingrediënten: 2 uien, 1 eetlepel suiker, scheutje rode wijn, 250 ml water, 1 eetlepel Maggi juspoeder, beetje tomatenketchup,

Eerst heb ik de worstjes gebakken in hete boter. Uit de pan gehaald en in de oven verder laten garen. In de achtergebleven boter 2 gesnipperde uien met 1 eetlepel suiker gebakken tot de uien zacht en lichtbruin waren. Vervolgens geblust met een scheutje rode wijn. Even zachtjes laten koken. Vervolgens 250 ml water met 1 eetlepel Maggi juspoeder en een beetje tomatenketchup toegevoegd. Roeren en vervolgens wat inkoken. Et voilà een soort van uienjus.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat