Broodje Kip Tandoori

Broodje Kip Tandoori

Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 eetlepel tandoori kruiden, 4 eetlepels Griekse yoghurt, 2 eetlepels mayonaise, 2 bosuien, 1/2 rode paprika, 3 broodjes, sla,

Aantal broodjes: 3

Snijd 2 kipfilets in dunne plakken. Kruid met 1 eetlepel tandoori kruiden. Bak de kipfilet bruin in hete boter. Laat de plakjes kipfilet afkoelen. Meng de plakjes kipfilet met 4 eetlepels Griekse yoghurt, 2 eetlepels mayonaise, 2 in ringen gesneden bosuien en 1/2 in kleine blokjes gesneden rode paprika. Snijd 3 broodjes open. Beleg met blaadjes sla en vervolgens met de kip tandoori. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel