Broodje Kip Tandoori

Broodje Kip Tandoori

Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 eetlepel tandoori kruiden, 4 eetlepels Griekse yoghurt, 2 eetlepels mayonaise, 2 bosuien, 1/2 rode paprika, 3 broodjes, sla,

Aantal broodjes: 3

Snijd 2 kipfilets in dunne plakken. Kruid met 1 eetlepel tandoori kruiden. Bak de kipfilet bruin in hete boter. Laat de plakjes kipfilet afkoelen. Meng de plakjes kipfilet met 4 eetlepels Griekse yoghurt, 2 eetlepels mayonaise, 2 in ringen gesneden bosuien en 1/2 in kleine blokjes gesneden rode paprika. Snijd 3 broodjes open. Beleg met blaadjes sla en vervolgens met de kip tandoori. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat