Vega: Rijst met Bugles, Mais en Tomaat

Vega: Bugles Ovenschoteltje

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, paprikapoeder, 3 bosuien, 3 tomaten, 1 blik Bonduelle Fantasia Mais Fiesta, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker, Bugles chips (of een nepper),

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat paprikapoeder. Bak tot de ui zacht is. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien en 3 in blokjes gesneden tomaten. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik Fantasia Mais Fiesta, 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel suiker. Laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg een beetje bugles chips toe. Serveer met de rijst en nog meer Bugles chips erbij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel