Vega Macaroni

Vega Spaghetti

Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 1/2 courgette, 1 gegrilde paprika, 200 gram cherrytomaten, 1 blik tomaatblokjes, zout, 1/2 eetlepel ketjap manis, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni in kokend water met wat zout beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1/2 in blokjes gesneden courgette toe en bak even mee. Voeg vervolgens 1 gegrilde paprika, 200 gram in helften gesneden cherrytomaten en 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met zout en 1/2 eetlepel ketjap manis. Laat de saus 10 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat