Vega Macaroni

Vega Spaghetti

Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 1/2 courgette, 1 gegrilde paprika, 200 gram cherrytomaten, 1 blik tomaatblokjes, zout, 1/2 eetlepel ketjap manis, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni in kokend water met wat zout beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1/2 in blokjes gesneden courgette toe en bak even mee. Voeg vervolgens 1 gegrilde paprika, 200 gram in helften gesneden cherrytomaten en 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met zout en 1/2 eetlepel ketjap manis. Laat de saus 10 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel