Vega Macaroni

Vega Spaghetti

Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 1/2 courgette, 1 gegrilde paprika, 200 gram cherrytomaten, 1 blik tomaatblokjes, zout, 1/2 eetlepel ketjap manis, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni in kokend water met wat zout beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1/2 in blokjes gesneden courgette toe en bak even mee. Voeg vervolgens 1 gegrilde paprika, 200 gram in helften gesneden cherrytomaten en 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met zout en 1/2 eetlepel ketjap manis. Laat de saus 10 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>