Notenburgers

Notenburgers

Ingrediënten: 300 gram gezouten cashewnoten, 250 gram champignons, 150 gram courgette, 4 eieren, 1 eetlepel tandoori kruiden, paneermeel, ciabattini broodjes, mozzarella,

Doe in een keukenmachine 300 gram gezouten cashewnoten, 250 gram champignons, 150 gram courgette, 4 eieren en 1 eetlepel tandoori kruiden. Zet de machine aan en laat zo lang draaien tot het een brei vormt. Voeg zoveel paneermeel toe tot de massa wat minder smeuïg wordt. Zet de notenmassa een paar uur in de koelkast. Bak de ciabattini af. Vorm burgers van de notenmassa. Bak de burgers aan beide zijden bruin. Leg er op het laatst een schijfje mozzarella op. Leg de notenburgers op de ciabattini’s. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel