Notenburgers

Notenburgers

Ingrediënten: 300 gram gezouten cashewnoten, 250 gram champignons, 150 gram courgette, 4 eieren, 1 eetlepel tandoori kruiden, paneermeel, ciabattini broodjes, mozzarella,

Doe in een keukenmachine 300 gram gezouten cashewnoten, 250 gram champignons, 150 gram courgette, 4 eieren en 1 eetlepel tandoori kruiden. Zet de machine aan en laat zo lang draaien tot het een brei vormt. Voeg zoveel paneermeel toe tot de massa wat minder smeuïg wordt. Zet de notenmassa een paar uur in de koelkast. Bak de ciabattini af. Vorm burgers van de notenmassa. Bak de burgers aan beide zijden bruin. Leg er op het laatst een schijfje mozzarella op. Leg de notenburgers op de ciabattini’s. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat