Toko Sin in Driebergen

Toko Sin in Driebergen indische rijsttafel

Hier komen we eigenlijk altijd als de planning even totaal anders loopt dan anders. Anders had ik vandaag vegetarische burgers gemaakt, maar Michel kon ergens de helpende hand geven en tja even doorrijden naar Driebergen daarna is helemaal niet erg. Uiteraard namen we het combinatiemenu. Wat namen we deze keer mee?

Uiteraard hadden we de combinatiemenu’s uitgebreid met saté en kozen we voor pikante nasi en Chinese bami. Erbij ajam zoetzuur (kipfilet in zoetzure saus), ajam kerrie (kipfilet in kerriesaus), daging smoor (rundvlees in ketjapsaus), daging redang (rundvlees in romige kokossaus). De bijgerechten waren sayour lodeh en pikante boontjes. Kortom weer heel divers.

Ben je eens in of in de buurt van Driebergen en houd je van Indische gerechten, dan moet je echt een menu van Toko Sin proberen.

Toko Sin
Traay 153B
3971 GE Driebergen
Tel: 0343-521985


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel