Pannenkoeken!

stapel pannenkoeken

Getriggerd door een persbericht over de Nationale Pannenkoekdag (wat dit jaar op vrijdag 28 maart valt) had ik voor vandaag pannenkoeken op de planning staan.

Michel en Britt hebben een hele stapel pannenkoeken gebakken terwijl ik in de trein richting huis was vanaf de Dr. Oetker taartworkshop. De pannenkoeken waren gemaakt met kaas, spek en rozijntjes (en dan in verschillende combinaties). Er op stroop, Luikse stroop, jam, poedersuiker en Nutella.

Smullen! Bedenk dus maar vast wat je op Nationale Pannenkoekdag op jouw pannenkoek wil!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel