Pannenkoeken!

stapel pannenkoeken

Getriggerd door een persbericht over de Nationale Pannenkoekdag (wat dit jaar op vrijdag 28 maart valt) had ik voor vandaag pannenkoeken op de planning staan.

Michel en Britt hebben een hele stapel pannenkoeken gebakken terwijl ik in de trein richting huis was vanaf de Dr. Oetker taartworkshop. De pannenkoeken waren gemaakt met kaas, spek en rozijntjes (en dan in verschillende combinaties). Er op stroop, Luikse stroop, jam, poedersuiker en Nutella.

Smullen! Bedenk dus maar vast wat je op Nationale Pannenkoekdag op jouw pannenkoek wil!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat