Gevulde Kipfilet

Gevulde Kipfilet

Vandaag eigenlijk een maaltijd met wat er in de kast lag en daar kan je veel lekkers van maken. Stoomaardappeltjes in schil werden gebakken aardappeltjes en de sla met een half bakje cherrytomaten weer een heerlijke salade. Kipfilet lag nog in de vriezer en ook de rauwe ham moest op. Kortom ‘brutselen’ in de keuken. De kip is heel makkelijk te maken..

Ingrediënten: 2 kipfilets, 2 plakjes cheddar cheese, vleeskruiden, 2 plakjes rauwe ham,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd 2 kipfilets open. Leg op elke kipfilet een plakje cheddar cheese en vouw de kipfilet dicht. Bestrooi met vleeskruiden. Omwikkel elke kipfilet vervolgens met een plakje kipfilet. Leg de kipfilets in de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel