Risotto met Rookworst, Doperwten en Tomaat

Risotto met Rookworst, Doperwten en Tomaat

Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1/2 verse rookworst, risotto, 1 blik tomaatblokjes, 150 gram doperwten, 700 ml kippenbouillon, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1/2 in plakjes gesneden verse rookworst tot de ui glazig is. Voeg de risotto toe en bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Roer goed door. Voeg 150 gram doperwten (diepvries) toe. Voeg vervolgens geleidelijk ongeveer 700 ml kippenbouillon toe. Laat het geheel zachtjes pruttelen, maar houd het natuurlijk goed in de gaten, de risotto neemt de bouillon goed en snel op. Voeg na ongeveer 10 minuten nog 3 in ringen gesneden bosuien toe. Laat de risotto verder gaar worden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat